Вартість проїзду в автобусі 20 рублів, школярам надається знижка 30% Скільки рублів заплатить мама за поїздку 1 дорослого та 3 школярів

Вартість проїзду в автобусі 20 рублів, школярам надається знижка 30% Скільки рублів заплатить мама за поїздку 1 дорослого та 3 школярів

  • 1) 30% = 0.3
    20 * 0.3 = 6 руб - знижка.
    2) 20 - 6 = 14 руб - вартість проїзду для одного школяра.
    3) 20 + 14 * 3 = 62 руб. заплатить мама.
  • Найдм скільки рублів складає знижка
    х = 20 * 30/100 = 6
    20-6 = 14-вартість проїзду в шк.
    20 + 14 * 3 = 20 + 42 = 62
    Відповідь: 62 рубля заплатить мама за поїздку 1 дорослого та 3 школярів.
Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

61 + = 62

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: